Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to je síla. Roman Vojtek před pár dny opustil těhotnou manželku Terezu, která už za měsíc přivede na svět jejich druhého potomka. Tereza skončila na kapačkách a na antidepresivech. Prožívá nejtěžší období svého života a musí být silná nejen kvůli nenarozenému synovi, ale také dceři Editě.

A místo přípravy na porod už musí řešit majetkové vyrovnání. Ve hře jsou nejen alimenty, ale především dům za deset miliónů korun v Řitce u Prahy, který je v katastru nemovitostí zapsán na Vojtka. Tereza by tak mohla skončil bez střechy nad hlavou.

"Na části majetkového vyrovnání už jsme domluveni. Mluvíme s Terezkou spolu o vypořádání majetkových věcí, protože jsem to chtěl udělat," řekl Blesku Vojtek. "Aby byla Terezka co nejvíc v klidu a porod proběhl co nejvíce v klidu, tak jsme se domluvili na penězích, které jí budu dávat na obě dvě děti po dobu, než začne pracovat a bude doma. Domluvili jsme se na péči, chci se v rámci možností o své děti starat," dodal Vojtek.

Vypadá to tedy, že černé svědomí si Roman odnesl z domu společně se svými pár věcmi, a Tereza tak s dětmi zatím bude bydlet v Řitce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám