Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Inna Puhajková (38) si soukromý život pečlivě střeží. Co se týče vztahů, tak byla svého času neodmyslitelně spjata s hokejistou Jaromírem Jágrem. Po rozchodu ostře sledovaného páru ale Puhajková žádného nového partnera oficiálně nepředstavila.

Přesto několik měsíců randila s hokejistou NHL Jiřím Tlustým. Tajný vztah sice modelce kvůli velké vzdálenosti nevyšel, ale taková kráska, mezi které Inna bezesporu patří, dlouho na ocet nezůstala.

V posledních týdnech je až po uši zamilovaná do dalšího sportovce. Hokejku vyměnila za kopačku a v její náruči se teď hřeje obránce prvoligového fotbalového týmu FC Vysočina Jihlava Petr Tlustý (29), který s hokejistou Jiřím Tlustým není v žádném příbuzenském vztahu.

I o tomto milostném poměru Inna zatím mlží, ač je Blesk načapal během milostného dostaveníčka v autě. Za urostlého blonďáka se přitom Inna nemusí stydět. 184 centimetrů vysoký a 80 kilo vážící fešák je zkušeným prvoligovým fotbalistou, který po boku atraktivní Inny určitě ostudu dělat nebude.

Petr Tlustý se Inně musí opravdu hodně líbit. Ještě loni v listopadu si totiž svého budoucího partnera představovala takto: "Záleží mi na upřímnosti, aby byl inteligentní, měl smysl pro humor, abych se s ním cítila pohodově a mohla být sama sebou. Vzhled fyzický je samozřejmě také důležitý, ale určitě nemám vyhraněný typ. Je to spíš o osobním kouzlu. Musí mě prostě oslovit," řekla Super.cz modelka. Petra Tlustého, který tato kritéria zjevně splňuje, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Hodí se podle vás Petr Tlustý k Inně Puhajkové?
Ano, je to opravdový fešák
78,6 %
Ne, Jágr byl lepší volba
21,4 %
Celkem hlasovalo 15877 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám