Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze se už poněkolikáté otevíral noční klub, vsadil na něj další majitel a opening pojal ve velkém stylu. Kromě pražských vymetačů večírků vyrazila z domovského Brna na otevíračku i první, a vzhledem ke sledovanosti i poslední, vítězka reality show Hotel Paradise.

Nelu Slovákovou (34) jsme už dlouho neviděli, zřejmě proto se rozhodla ukázat skoro celá, kdybychom náhodou zapomněli, že se v televizní show předváděla ještě mnohem méně oblečená. Takové Evě Decastelo (45) by možná šaty, které oblékla, sahaly do půl stehen, Nela je ovšem poměrně vyšší.

Tím pádem flitrové modré šatičky připomínaly spíše top a Nele se nepodařilo uhlídat, aby jí při posezení na barové židličce nebylo vidět spodní prádlo. No, kalhotky byly naštěstí v pořádku, nevzala si žádné zaprané bombarďáky, ale pěkný krajkový kousek. A chybělo jen málo, aby byl vzhledem k délce šatů vidět i celý jejich střih.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám