Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni se jí její bohulibá aktivita v mnoha směrech osvědčila, a tak své počínání hodlá letos zopakovat. Emma Smetana (36) hodlá roztřídit své oblečení a věci nabídnout v charitativním bazaru na podporu Člověka v Tísni a Nadace Nova. Vítr se neprožene pouze v jejím šatníku, ale oblečení poskytnou i její přátelé.

„Tuto akci pořádám už podruhé a kromě nadmíru zajímavých kousků od nadmíru zajímavých osobností na místě zakoupíte i knihy přímo z rukou jejich autorů, špičková vína, jídlo, luxusní kosmetiku či obuv za symbolické ceny," láká na svou akci moderátorka.

Emma upozornila na zajímavé kousky, které si budou moct návštěvníci pořídit. „Bude tam třeba klobouk Ivana Trojana z filmu Ve stínu, oblečení, nádobí a filmové scénáře mých přátel od filmu," říká Emma. Na své si přijdou také maminky s dětmi a boubelky. „Bude tam Halina Pawlowská se svým šatníkem nebo Kristina Kloubková s dětským sortimentem. Měli bychom poskytnout zboží pro celou rodinu jakýchkoli rozměrů," říká Emma, která do prodeje poskytne dokonce i své spodní prádlo.

Na charitativním bazaru, který se koná 16. prosince v Hudebním divadle Karlín, vystoupí Ewa Farna (30), Adam Mišík či Debbi a po celý den bude hrát dýdžej Matěj Ruppert.

Reklama

Další články

Načítám