Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Alois Švehlík (75) do společnosti příliš nezavítá, jednu z největších událostí tohoto roku - premiéru muzikálu Fantom opery - si ovšem nenechal ujít. Doprovod mu dělala jeho manželka s krásným jménem Florentina (71).

Manželi jsou už dlouhých 47 let a mají tři děti - dcery Terezu a Andreu a syna Davida, který je, jako tatínek (maminka je ekonomkou), také hercem (k jeho nejčerstvějším úkonům patří hlavní role v seriálu Život a doba soudce A. K., diváci jej znají také z Kriminálky Anděl a co se divadla týče, například z Národního nebo z Ungeltu).

Aloise Švehlíka zase diváci znají z Cest domů, kam se nedávno po pauze způsobené zdravotními problémy zase vrátil, divadelní publikum také ze Zlaté kapličky, z Divadla v Řeznické nebo z Jezerky.

Švehlíkovi patřili k mnoha dalším známým tvářím, které do Goja Music Hall dorazily. Nechyběli Karel Gott, Veronika Freimanová, Tereza Kostková, Monika Absolonová, Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem, Hana Zagorová se Štefanem Margitou, Ladislav Štaidl se synem Arturem a desítky dalších.

Reklama

Další články

Načítám