Hlavní obsah
Článek

Mimořádné zpravodajství z Nemocnice na Františku, kde od včerejšího odpoledne leží herecká legenda Petr Kostka s podezřením na srdeční problémy, pokračuje! Už včera dal umělec jasně najevo, že špitál opustí, přestože byl napojen na všemožné hadičky a přístroje a nemohl ani na vteřinu opustit lůžko. Herec se nepohodl s doktory kvůli na dnešní večer plánované premiéře divadelní hry Rod Glembayů (s Dagmar Havlovou v hlavní roli), kde měl hrát. Lékařům se ho sice téměř zázrakem přes noc podařilo na posteli ještě udržet, ale prý dal jasně najevo, že přes jejich námitky odchází středem!

„Noc tu přečkal. Nyní je u něj manželka Carmen a společně se učí jeho roli na večer. Lékaři na pana Kostku naléhají, aby své rozhodnutí zvážil a v nemocnici zůstal, protože jeho stav skutečně není dobrý, on ale trvá na svém, že odejde na revers. Říkal, že krátce po poledni opustí nemocnici, že mu o tu roli moc jde, snad že je takřka životní,“ dozvěděli jsme se od dobře informovaného zdroje z nemocničního zařízení.

Ředitel Divadla na Vinohradech už má ale jasno, že večer nebude co hrát. „Dnes v 11 hodin dopoledne jsme pro onemocnění pana Kostky, který zůstává ještě v nemocnici, museli zrušit dnešní premiéru. Náhradní termín premiéry bude včas oznámen,“ napsal zvědavému divákovi Tomáš Töpfer.

Reklama

Další články

Načítám