Hlavní obsah
Článek

Čtyřiapadesátiletý Herbert O. z Dolního Saska stanul před soudem s dost těžkým obviněním – narušování mravní výchovy mládeže a sexuální obtěžování nezletilých. Měl se totiž obnažovat před nezletilou dívkou a ukazovat jí svůj penis. Herbert v soudní při ale mohl být šťastný, že mu příroda nadělila pyj velmi malý. Na titěrnosti svého údu totiž postavil svou obhajobu. Že nemá co ukazovat.

Herbertova manželka malost jeho penisu potvrdila. „Je mi to líto, drahý, ale tvůj penis je příliš malý na to, aby šel vidět visící z kalhot,“ prohlásila. Soudkyni to však nestačilo. Chtěla mít důkaz. A tak si musel Herbert nechat penis ještě změřit.

Obhájce Lutz Winkler požádal soudkyni Ulrike Andrees, aby penis změřila osobně. Ta to odmítla a požádala o pomoc soudního lékaře.

Soud navrhl žalovanému pokutu, pokud se přizná. Obhájce Winkler ji odmítl, je si nevinou svého mandanta jistý. Měření pyje však soud odročilo a protáhlo o řadu měsíců. „Nic takového jsme tu ještě nikdy neměli,“ uvedl mluvčí soudu v Leeru Norbert Bruns.

Reklama

Další články

Načítám