Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako první z trojlístku Českých Miss ročníku 2014 se vyplnila missí kletba Tereze Skoumalové (33). Česká Miss World se rozešla s přítelem Václavem.

K rozchodu došlo ani ne půl roku po korunovaci. „Rozešli jsme se s přítelem. Byli jsme spolu přes čtyři roky, od mých devatenácti let,“ svěřila se nám Tereza, které se dařilo rozchod víc jak měsíc tajit.

„Žádný rozchod není jednoduchý. Shodli jsme se na tom, že každý máme jiný životní styl a každý bychom chtěli volný čas trávit jinak. Jako dospělí lidé jsme si sedli a prostě to nějak vyplynulo,“ řekla Tereza.

Misska je přesvědčená o tom, že za rozchodem nestojí nikdo třetí a ani v tom nehrál roli úspěch v soutěži krásy. „Asi by to přišlo a nějak to tak mělo být. Nemyslím si, že se jedná o nějaké prokletí, je to spíš naším věkem. Holkám je devatenáct, dvacet, dvacet tři a přiznejme si: kdo se v tomto věku nerozcházel a kdo zůstává stále se stejným partnerem?“ uvažovala Tereza, která nám ve video rozhovoru zároveň prozradila, jak by měl vypadat její vysněný partner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám