Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doma má teprve šestiletého syna Toníka, v seriálech už ale dostává role matek téměř dospělých dětí. Terezu Kostkovou (47) to ale neznepokojuje. "Poznávám na tom, že opravdu stárnu. Už v Obchoďáku jsem měla dvacetiletou dceru, ve Vinařích mám děti dvě, je jim sedmnáct a dvacet," krčila rameny půvabná herečka.

"Ono, kdybych otěhotněla v osmnácti, tak ty počty sedí. Jen mne to ve skutečnosti potkalo později," dodala. "Mám neteře, které jsou skoro stejně tak staré, jedné je osmnáct, vídáme se, máme se rády, tak si čistě teoreticky takhle staré děti dokážu představit. A byla by to hezká dcerka," smála se Tereza.

Nás zajímalo, zda se k ní její neteř chodí radit s problémy, které by vlastní matce nesvěřila. "Já mám neteří víc, i synovce. Občas k nějakým radám došlo, ale asi mají maminky, se kterými mohou řešit ledacos," míní.

"Moje maminka mě měla ve dvaatřiceti, byla jsem takzvaně druhý vrh. Taky byla babičkou někdy v pětačtyřiceti. Ale když jsem byla v tom období, o němž se bavíme, mohla jsem se radit s ní i s tátou i o věcech, co by se dívky neodvažovaly," svěřila.

Takže jsme se zeptali ještě na to, komu z nich přiznala, že přišla o panenství. "Neměla jsem pocit, že bych to měla úplně s někým řešit, prostě se to událo," uzavřela Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám