Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme si sice zvykli, že se modelky a herečky dostávají do formy po porodu v rekordně krátkém čase a ani několik těhotenství se na jejich postavě nemusí nijak negativně odrazit, ale aby měly po dítěti ještě výrazně lepší křivky, než předtím? To je výsadou jen několika málo vyvolených...

Jakoby Tamara Ecclestone (30) nebyla už tak dítě štěstěny, když se narodila do rodiny jednoho z nejvlivnějších mužů sportovního světa, šéfa Formule 1 Bernieho Ecclestona a její maminka, chorvatská modelka Slavica Ecclestone, jí do vínku dala ty nejlepší geny... Není divu, že i Tamara se vydala cestou modelingu, i když si vzhledem ke své zajištěnosti může vybírat jen takovou práci, která ji skutečně bude bavit. Nejinak je na tom i její mladší sestra Petra (25), která disponuje snad ještě útlejší postavou.

Novopečená maminka čtyřměsíční Sophie nafotila úžasné rodinné snímky s manželem Jayem Rutlandem a jejich malou princeznou v luxusním hotelovém resortu na dovolené v Saint-Tropez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám