Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Americe hodně populární sestry Jessica (43) Simpson a Ashlee Simpson (29) jako by si v poslední době vyměnily postavy. Zatímco dřív to byla spíš ta starší, která se chlubila ženskými křivkami a při prvním těhotenství před necelými třemi lety nabrala do slušných rozměrů, Ashlee se dlouho držela a naopak si dítětem postavu nijak nenarušila. Aktuálně je ale určitě plnější než Jessica. Znát to bylo v pátek během jejího pobytu na ranči The San Ysidro v kalifornském Montecito, kde se o den později účastnila sestřiny svatby.

Se svým snoubencem Evanem Rossem, synem zpěvačky Diany Ross, byli jedněmi ze zhruba 250 svatebčanů na dlouho očekávané veselce, ke které došlo po téměř čtyřech letech od zásnub s Ericem Johnsonem. Den D pak musel být odložen právě kvůli početí dvou potomků (dcery Maxwell a syna Aceho Knuta) poměrně krátce po sobě. Pro Jessicu se jednalo o druhou svatbu, v letech 2002 - 2006 byla manželkou zpěváka Nicka Lacheye.

Reklama

Další články

Načítám