Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S bývalou olympijskou vítězkou a mistryní světa v běhu na lyžích Kateřinou Neumannovou jsme se setkali, když předávala ceny nejlepším chrtím reprezentantům. Sama prosbám dcery Lucky pořídit domů pejska přestala odolávat loni v létě. "Od minulého léta máme doma jorkšíra, je to takové kapesní vydání, vejde se do kabelky," smála se.

Zdá se ovšem, že péče o pejska teď zůstane hlavně na Kateřině. Její dcera se totiž po mnoha letech, kdy se na střídačku věnovala atletice, gymnastice a tenisu, rozhodla, kterým směrem se chce ohledně sportu vydat. A bude to časově i finančně hodně náročné.

"Rozhodla se, že tím vyvoleným sportem bude tenis, což pro mne není úplně ideální volba. Bude to obnášet náročný servis. Dokud chodila dvakrát týdně, dalo se to zvládnout. Tak uvidíme, kdo to vydrží déle. Zda ona, nebo já," krčí rameny Kateřina.

Zajímalo nás, zda, pokud se malé Lucce opravdu bude v tenise dařit, má Neumannová našetřeno tolik, aby ji mohla dát studovat na tenisovou akademii na Floridě? "Tak našetřeno nemám, to bych se musela zeptat Lucčina tatínka, jak to má naplánované on," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám