Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Model Jan Havlovic, který pracoval pro řadu světových značek a za sebou má několik reklam a kampaní, prý končí s modelingem. Přednost chce dát herectví, kterému se poslední roky snaží čím dál více věnovat.

O víkendu byla možná jedna z posledních příležitostí vidět osmadvacetiletého Havlovice na přehlídkovém mole. Navíc v prádle a plavkách. A že se bylo na co dívat! Jeho břišní pekáč je potěchou pro oko.

„Nechávám modeling stranou, i když tam jsou pořád dobré peníze. Nějak složenky platit musím,“ vysvětlil Havlovic svou účast na módní show.

Havlovic získal jednu z rolí ve filmu Šťastná, účinkuje také například v novém klipu kapely Rybičky 48. „Hrál jsem pravý opak sebe, kluka s brejličkami, co si absolutně nevěří. V tom klipu mi radí, jak na holky,“ prozrazuje Havlovic.

Ten je momentálně čerstvě zadaný. „Mám teď nakousnutý nějaký vztah a uvidíme, jak se to vyvine. Dopředu jsem jí řekl, v jaké branži dělám a že kolem mě vždycky nějaké ženské budou. Když mi věří, budu věřit já jí," upřesňuje.

On sám je prý připravený na vážný vztah. "Já jsem citlivý, i když se to asi nezdá, protože o modelech se říká, že jsou sukničkáři. Já jsem si tím prošel, ale teď jsem se dostal do té věrnější fáze," dodal Havlovic.

Reklama

Další články

Načítám