Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Ivana Gottová se dočkala velmi příjemného zpestření. VIP zprávy projdou změnou, ale ona se o své místo rozhodně bát nemusí. Namísto toho ji čekají příjemné chvilky v mužském doprovodu.

O tom, že se ve VIP zprávách chystají změny, se spekuluje už delší dobu. Po obsazení Daniely Šinkorové se zdálo, že někdo bude muset jít z kola ven, ale tým moderátorů se překvapivě rozšířil. Největší radost z toho má pochopitelně Ivana Gottová, která sama přišla s návrhem moderovat zprávy ve dvojici. Společnost jí budou dělat dva atraktivní pánové - Petr Vágner a Miroslav Šimůnek.

„Ano, potvrzuji, Ivana Gottová přišla s prima nápadem a nám se to moc líbí, bude moderovat každé úterý s Petrem a každý čtvrtek s Mirkem,“ řekl Super.cz šéf komunikace FTV Prima Jiří Haramul.

S Petrem Vágnerem se Ivana na obrazovce poprvé objeví už dnes večer. „Ivana Gottová je tváří VIP zpráv, a proto si nesmírně vážím její nabídky, kterou s radostí přijímám,“ sdělil ke spolupráci Vágner, který si už moderování sám vyzkoušel. Stejně nadšený je i čtvrteční moderátor Mirek Šimůnek: „Moc mile mě překvapilo, když mě s tímto nápadem oslovila, neváhal jsem ani vteřinu.“

Ivana je moc ráda, že se její nápad ujal, a před prvním vysíláním ve dvojici vzkazuje: „Pevně věřím, že nás diváci přijmou shovívavě.“ Na videu z kamerových zkoušek se můžete přesvědčit o tom, se kterým televizním parťákem to manželce Karla Gotta ladí více.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám