Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patříte mezi ty, pro které je záhadou, jak se Kate Moss (50) může tak dlouho držet na modelingové špici? Pokud ano, po zhlédnutí fotografií z její poslední dovolené na ostrově St. Barts se ve svém názoru nejspíš ještě utvrdíte. Když Moss zrovna nepózuje slavnému fotografovi, ale netuše se dostane do hledáčku paparazzi, tělo vydělávající milióny není tak bezchybné, jak by se mohlo zdát.

Jak nejlépe oslavit Den svatého Patrika, by mohla Kate vyprávět. Není to poprvé, co se takto v polovině března plaví jachtou po moři poblíž některé z oblíbených prázdninových destinací. Letos se na palubě jachty Lionheart jejího kamaráda a obchodníka s módními značkami Philipa Greena nacházela i partička přátel, ale modelčinu dceru ani manžela fotografové nezaregistrovali. Naopak se Kate v jednu chvíli vinula k neznámému mladíkovi, kterého objala zezadu a hladila jej na prsou, a dokonce se zdálo, jako by jej políbila na krku.

Na jachtě nechyběla ani třiadvacetiletá Chloe Green, která se nedávno rozešla se zpěvákem Marcem Anthonym, bývalým manželem Jennifer Lopez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám