Hlavní obsah
Článek

Nepřehlédnutelná postava reality show VyVolení a novodobá patronka Moravskoslezského kraje Romana není jen obyčejnou ženou. Příroda jí totiž nadělila vidiny, které jí umožňují nahlédnout do budoucnosti.

Romana se těmito schopnostmi pochlubila už ve vile, ale nikdo jí nevěnoval příliš pozornosti. Řeči o nadpřirozených jevech ji navíc spojovaly s podivínkou Reginou, která se v brněnských lesích připravuje na invazi mimozemšťanů. Rázná Ostravačka je ovšem přesvědčená o tom, že má už od malička předtuchy podobně jako Johanka z Arku.

„Mám vidiny, které mě buď před něčím varují, nebo naopak upozorňují na něco příjemného, co se stane. Než jsem šla do vily, měla jsem vidinu, že tam budu, a chodila jsem bosá po zeleném trávníku,“ řekla nám Romana, již postup do reality show příliš nepřekvapil. Své dceři Nikole dokonce nadělila předčasně dárek k narozeninám, protože věděla, že je společně neoslaví.

Po odchodu z VyVolených Romana o svůj dar dočasně přišla, ale nyní se opět ukázalo, že má výjimečné schopnosti. „Teď to na mě zase přišlo. Cítím, že se stane nějaká velká událost, která mi v něčem hodně pomůže. Podvědomě se těším a jsem z toho nervózní. Vím, že to přijde brzy, a změní to můj osud. Nemůžu z toho ani usnout,“ prozradila účastnice VyVolených, která příští týden předvede své umění korejské kuchyně v ostravském nákupním centru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám