Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Biatlonistka Veronika Vítková si přivezla ze Soči stříbrnou olympijskou medaili ze smíšené štafety. Přiletěla před týdnem a medaili stále vozí v batohu. "Medaili mám zatím v krabičce v batohu. Bojím se o ni, aby se neponičila, pořád ji musím někde ukazovat, tak jsem ji uložila. Až to opadne, doma si ji vystavím," řekla Super.cz Veronika.

Zatímco Eva Samková po návratu dostala darem vysněného koně, Veronika přiznala pořádně adrenalinový dárek. "Dostala jsem seskok padákem. Vůbec nevím proč, ale dám to. Teda doufám. Nejsem moc adrenalinový typ," vysvětlila česká biatlonistka.

Veronika prozradila, že je již pět let šťastně zadaná. "Pět let žiji s bývalým profesionálním lyžařem Tomášem Pošepným. Byl lyžař na hladkých tratích, nyní se lyžování věnuje už jen amatérsky," prozradila Veronika.

"Seznámili jsme se kdysi na soustředění," upřesnila Veronika. Na olympiádě jí ale partner nefandil. "V Soči se mnou nebyl, ale podporoval mě přes internet," upřesňuje a dodává, že se s ní Tomáš snaží být co nejvíce, i když je to při jejím cestování velmi náročné. "To k tomu patří a on to tak bere. Někdy se snaží, když jsou tréninky nebo závody blízko republiky, jezdit se mnou," uzavřela Veronika Vítková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám