Hlavní obsah
Článek

Takhle si blondýnky Katarina a Libuška výlet s farmářem Josefem nepředstavovaly. Místo romantické lesní procházky je čekal nepříjemný zážitek.

Josef se rozhodl svým nápadnicím dopřát krátký oddech od povinností na farmě. Dámy se zálibou v odbarvování vlasů se tak podívaly do terénu, kde na ně ovšem čekala další dřina.

Sbírání hub, které jako naschvál vůbec nerostly, rozčílilo především Katarinu, která byla plná vzteku. „Tady nic nenajdu! Já budu unavená, nachodím se jak osel, a stejně nic nenajdu!“ běsnila Josefova potenciální nevěsta, která svými nářky vyplašila veškerou lesní zvěř.

„To radši, kurňa, mu budu poklízet všechny ty zvířata, než tady chodit jak blbec. Jo to blbej les, ty brďo, aby ho hadi vycucali!“ pokračovala Katarina, již se Libuška v páteční reality show Farmář hledá ženu bude marně snažit umlčet.

Josef se nakonec svým nápadnicím raději vzdálil z dohledu a hrozilo, že se v lese ztratí. „Jak se mi nedaří, tak já su taková trošku vznětlivá,“ přiznala Katarina po lesní túře, kterou najdete na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám