Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuběhly ještě ani dva měsíce od doby, co Zuza Belohorcová (48) přivedla na svět svého syna Nevia, a moderátorka se významně přiblížila své předporodní váze. „Mám jen tři kila nahoře. Tentokrát to šlo všechno dolů nějak rychleji. Stejně jako samotný porod," pochvaluje si Zuzana.

Je pravda, že z fotek, které naše redakce získala, není po vyklenutém bříšku ani památky. „Hned po skončení šestinedělí jsem začala chodit na cvičení R.U.F., které praktikujeme pod širým nebem v parku, kousek od místa, kde bydlíme," vysvětluje.

„Náš nejmenší roste jako z vody, a i když jsem někdy nevyspalá, tak si užívám každý moment, každou chvíli strávenou s ním. Uvědomuji si, že se ani nenadám, a už bude chodit," svěřila se nám se svými šťastnými mateřskými pocity Zuza.

Mohlo by se zdát, že je moderátorka za velkou louží odříznutá od pomoci blízkých, ale není tomu tak. „Mám tu na návštěvě své milované rodiče, ve kterých mám skvělé pomocníky," říká moderátorka. To se jí v takovém prostředí a s takovou posilou hubne.

Reklama

Další články

Načítám