Hlavní obsah
Článek

Ivetu Bartošovou (†48) v nastávajícím roce čeká zářných dvanáct měsíců! Úplně zapomene na to, kde se prodává alkohol, a prášky do ní nenacpou ani násilím, své trapiče za to zlověstně pokouše zubní náhradou. Koncert v Lucerně přestane jen plánovat, tento svatostánek české populární hudby bude vyprodávat pětkrát měsíčně, pokud tedy bude mít firma jejího muže dostatek finančních prostředků na lístky.

Její manžel navíc bude zbaven všech obvinění z mlácení lidí na potkání a následně ho po záhadném zmrzačení vysokého vatikánského činitele prohlásí za svatého. A tomu se konečně splní sen, manželka mu skutečně jednou uvaří (dosud o tom jen mluvila a Pepíček si postěžoval, že to není pravda).

Pěnice získá Slavíka v mužské kategorii, protože odmítne soutěžit o přízeň diváků se svou věčnou rivalkou Lucií Bílou. Karel Gott porážku od ženy přijme se slovy, že tohle tedy opravdu vážně nečekal!

Cenu Bartošové předá Zdeněk Macura (49), který během jara přestane věřit v její týrání Rychtářem (a ani její natřikrát přeražená sanice po upadnutí na záhon tulipánů ho nepřesvědčí o opaku) a spřízněnou duši najde ve věštci intergalaktického významu Vlastovi Plamínkovi, s nímž se v polovině roku za velké slávy partnersky zaregistruje.

Na podzim Ivetu čeká pravidelná obměna šatníku a jejího týmu. Najde si další úžasné lidičky, kteří jí budou věrně sloužit, než vyjdou z módy.

Kvůli své bezbřehé důvěryhodnosti a profesionalitě začne v roce 2014 vydělávat půl miliónu měsíčně, poplatí dluhy a to i bolestné polozmrzačené matce Domenika Martucciho, která se v létě 2013 omlátila o Josefa Rychtáře. S hrabětem Iveta ostatně zakope válečnou sekeru i zvoneček, kterým společně přivolávali služtičku s kondomy, a vytvoří spolu duo, které v prodejci cédéček a lístků na koncerty pětinásobně předčí i Evu a Vaška…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám