Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že k Vánocům nemusí neodmyslitelně patřit jen zima, sníh a nazdobený stromek s hromadou dárků, vědí celebrity velmi dobře, a proto se jich spousta každoročně vydává užít si svátky do teplých krajů. Oblíbený karibský ostrov St. Barts si letos vybral jednasedmdesátiletý Paul McCartney s manželkou Nancy Shevell. Ta v něm spolu se sluncem a oceánem probudila mladíka dovádějícího ve vlnách.

Manželé, kteří se brali v roce 2011, žijí převážně v Londýně, ale podle posledních zdrojů se poohlížejí po bydlení v New Yorku, kde se Nancy narodila. Do jejich užšího výběru se prý dostala nemovitost za 7,8 miliónů liber, tedy více než 255 miliónů korun.

Není divu, že se dvojice zajímá o ty nejluxusnější domy, vždyť jen majetek McCartneyho se počítá na miliardy, a to i poté, co jej při rozvodu doslova oškubala jeho exmanželka Heather Mills.

I dovolenou mají Nancy s Paulem prvotřídní, jsou ubytovaní v luxusním resortu s nadstandardními službami. Zaměstnanci kolem nich například stále kroužili s vychlazenými ručníky na osvěžení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám