Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Angličance Sarah Burge se začalo psát již v minulém roce, kdy se blonďatá zbohatlice závislá na plastických operacích přiznala, že svou tehdy šestiletou dceru Poppy učí tančit kolem tyče. Jenže Sarah tentokrát zašla ještě mnohem dál. K sedmým narozeninám malé Poppy věnovala mimo jiné i poukaz na plastickou operaci prsou. Dívenka byla zřejmě po vzoru své matky právě z tohoto dárku u vytržení.

Padesátiletá Burge se přiznala, že je na plastikách závislá. Sama sebe vnímá jako lidské ztvárnění panenky Barbie. Do chirurgického vylepšení svého vzhledu investovala již více než 13 miliónů korun a v posledních letech se zhlédla i ve své dceři, pro kterou má již nalajnovanou budoucnost. Bude prý glamour modelkou. Dopomoci by jí k tomu měl dárek, který před pár dny dostala. Voucher v hodnotě šesti tisíc liber (160 tisíc korun) na zvětšení poprsí. Když malá Poppy dostala právě tento poukaz, vykřikla radostí.

Burge prozradila, že jí dcera o tento dárek prosila, tak jej dostala ve formě voucheru. Po dosažení šestnácti let se může směle pustit pod skalpely plastických chirurgů. „Pokud by jí rostla velká prsa přirozeně, může ty peníze využít na jinou úpravu,“ sdělila Burge.

Voucher byl součástí dívčiny narozeninové párty, která její matku vyšla celkem na 320 tisíc korun. Poppy spolu se svými kamarádkami předstíraly, že pijí šampaňské, jedly speciálně navržený dort za sedm tisíc a nechaly si mimo jiné udělat manikúru, pedikúru, falešné tetování a make-up. Poppy dostala kromě poukázky i nový počítač, set šperků z drahých kamenů od firmy Swarovski nebo lázeňský pobyt za více než sto tisíc.

„Chtěla jsem nový počítač, hezké prázdniny a voucher na operaci. Když jsem to všechno dostala, splnil se mi sen. Mé přítelkyně žárlily. Nemohu se dočkat, až budu mít velká prsa jako maminka. Jsou hezká,“ řekla penězi poněkud zkažená holčička.

Související témata:
Voucher
Poukaz
Chirurgie

Reklama

Další články

Načítám