Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka proradné Alexis ze seriálu Dynastie Joan Collins (80) se ve své biografické knize Passion for Life rozpovídala s překvapivou otevřeností i o velmi intimních záležitostech. Nit nenechala suchou především na svém prvním manželovi Maxwellu Reedovi, jehož si brala jako čerstvě devatenáctiletá a jenž z ní i učinil ženu. Jenže právě na první sexuální sblížení nevzpomíná vůbec ráda.

Celé toto manželství Joan popsala jako jednu velkou katastrofu, a to zejména v posteli. O panenství ji Reed připravil v osmnácti, když jemu bylo dvaatřicet. „Celý ten akt byl otřesný a degradující,“ shrnula své poprvé herečka v knize.

Maxwell ji prý opil rumem s kolou, strhal z ní oblečení, a když byla namol, násilně s ní prováděl sexuální styk. To se bohužel nezměnilo ani v průběhu manželství a Joan u toho pokaždé trpěla: „Skřípala jsem zuby a dívala se u toho na televizi,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám