Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se zadíváte na fotky Gabriely Kratochvílové (34) v tomto článku, tak byste jistě jen stěží tipovali, že tahle holka celou noc nespala.

Česká Miss právě natáčí svůj první film Bony a klid 2. Vzhledem k tomu, že její role má celkem osm natáčecích dnů a v úterý odlétá do Ruska na Miss Universe, tak je neustále na place. Celou uplynulou noc strávila Gábina rovněž na natáčení, odkud se přemístila na veřejnou prezentaci garderoby do salonu Beaty Rajské.

I přes nedostatek času zvládla kráska za pomoci své maminky a sestry Jany vlastními silami ušít národní kostým. Gábina, která se stala první krátkovlasou královnou krásy v české historii, musí být vždy originální, a tak si na mezinárodní soutěž nepoveze klasický kroj, jak jsme byli zvyklí u jejích předchůdkyň. „Chtěla jsem vytvořit něco, co si bude vážit moravských tradic, objeví se zde státní znak, ale pořád to bude moderní. Snad se nám to podařilo," říká Kratochvílová.

Pestré sexy šatičky s krátkou nabíranou sukénkou připomínají kostýmy mažoretek. Není taky divu, když se úřadující Česká Miss této aktivitě řadu let věnuje.

Reklama

Další články

Načítám