Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Horváthová (28) patří ke stálicím seriálu Cesty domů. Teď všem ukázala, že umí zazářit i mimo televizní obrazovku.

Když se naděloval talent, Petra dostala rovnou trojitou dávku. Nejenže je hvězdou televizního seriálu a zpívá ve vlastní kapele, ale teď dokázala zúročit i svou ženskou krásu. Jako modelka pózovala v šatech z podzimní kolekce návrhářky Veroniky Benešové a obstála na jedničku.

„Petra má krásnou ženskou postavu, která mým modelům dodá ten správný šmrnc. Hlavní inspirací pro tuto kolekci se stala žena. Žena krásná, sebevědomá, elegantní a sofistikovaná,“ řekla návrhářka o svém novém objevu. Horváthová je podle ní dokonalým příkladem dívky, z níž se stává dospělá žena se všemi přednostmi.

Hvězda Cest domů novu zkušenost uvítala a rozhodně před fotoaparátem nepózovala naposledy. „V roli modelky jsem se cítila dobře. Focení mě bavilo, nejen proto, že móda Veroniky je ženská a já mám konečně pocit, že je na trhu oblečení, ve kterém se cítím pohodlně a žensky,“ řekla Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám