Hlavní obsah
Článek

O téhle černovlásce ještě hodně uslyšíme. A nejen kvůli jejímu talentu, který je nesporný. Eki (19), vlastním jménem Ekaterina Sluková, je po mamce Řekyně, což se projevuje nejen na jejím vzhledu, ale i temperamentu. Podívejte se na nové snímky zpěvačky, která má nádherné čokoládové oči a pěkně plný dekolt!

Eki má za sebou úspěšné složení maturitní zkoušky, a naplno se tak může věnovat tomu, co ji baví nejvíc. Čtrnáct dnů proto strávila v Londýně v AMF studios, kde pravidelně nahrává George Michael nebo boyband Blue. Zde natočila své první album.

Má totiž vlivného producenta Kize, který ji vidí jako mezinárodní zpěvačku, a proto je na desce deset odlišných songů. Od párty songů přes baladu až k současné mainstreamové populární hudbě. „Vyjde na začátku příštího roku,“ slibuje Eki, které dělá manažerku Eva Decastelo (45). Spolu si zahrály ve filmu Lovci a oběti.

Už na konci září se chystá první singl a připravuje se i videoklip.

Eki o sobě dala vědět díky klipu „Say goodbye“, kde si zahrála milenecký pár se synem Lucie Bílé Filipem Kratochvílem. Skončili spolu ve vaně.

„Můj život je teď v poklusu a je to pro mě velká změna. Ještě, že jsem po mamince, která je původně z Řecka a zdědila jsem její temperament a dobrodružnou povahu,“ usmívá se budoucí star.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám