Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Táňa Kuchařová (36) brzy zavře ústa všem těm, kteří hledají na jejím těle záchvěv nedokonalosti. Miss World si díky každodenním tréninkům zlepšuje fyzičku a už nyní vypadá lépe, než když dřela v posilovně pod dohledem svého bývalého partnera Lana Carlsona, který byl v oblasti fitness učiněným perfekcionistou.

„Od konce srpna trénujeme skoro denně a musím uznat, že je to velmi fyzicky náročné. Shodila jsem už tři kila," říká modelka.

Naprosto stejně je na tom s váhovým úbytkem i její přítel Ondřej Brzobohatý (41), který je součástí stejného tanečního projektu. „Už po prvním týdnu tréninku jsem měl dole tři kila," říká Brzobohatý.

Táňa Kuchařová během zkoušek spálí spoustu kalorií, a tak si může dovolit po dlouhé době se pořádně najíst, na což nebyla modelka doposud zvyklá. „Po trénincích se pak vždycky cpu," směje se Táňa. První finálové kolo se uskuteční 2. listopadu a to už bude mít prý Táňa postavu snů. „Těším se, že se moje postava do prvního přímého přenosu ještě vyrýsuje," říká.

Reklama

Další články

Načítám