Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alicia Keys spojila příjemné s užitečným a koncertní povinnosti v Rio de Janeiru okořenila několika dny strávenými s rodinou na tamních proslulých plážích. Zpěvačka, která před třemi lety porodila syna Egypta, se směle nastavuje slunci a nechává se fotit v bikinách svým manželem Swizzem Beatzem. Ten si však vypracovanou postavu krev a mlíko své ženy nehodlal nechat pro sebe a snímek vystavil na svém Twitteru.

Pyšný americký rapper a DJ, kterého si Alicia vzala v roce 2010 na Korsice, k rajcovnímu snímku připsal: ‚Yeah baby #BondGirlFlow :)‘ a přirovnal tak svou manželku ke kráskám z filmů o agentovi 007.

Zpěvačka, jež o víkendu vystupuje v brazilském velkoměstě na festivalu Rock in Rio, přiletěla o několik dní dřív a vzala s sebou nejen manžela a syna, ale i svou maminku Terriu Joseph. Rodinka trávila příjemné chvíle hrami, stavěním hradů z písku i focením se navzájem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám