Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka populárního pořadu Pošta pro tebe je trojnásobnou maminkou, ale nebýt nešťastné události, která se přihodila na začátku letošního roku, mohla mít děti čtyři. "Teď by miminku, o které jsem přišla, byly tři měsíce," svěřila posmutněle Super.cz Ester Janečková (51).

Budou to s manželem Zdeňkem ještě zkoušet, anebo zůstanou u tří dětí? "Nevím. Předtím jsem nikdy žádné problémy v těhotenství neměla, takže nás dost zaskočilo, co se stalo," svěřila Ester, které lékaři krutý ortel, že jejímu nenarozenému dítěti přestalo bít srdíčko, sdělili až na konci šestého měsíce těhotenství.

Úplně v pohodě není ani co se týče svého nejstaršího syna Kryštofa. "Probudily se v něm židovské kořeny po dědečkovi, odešel z gymnázia PORG do židovského gymnázia a chce odjet studovat do Izraele," prozradila nám moderátorka.

Syna svým způsobem chápe, i když má samozřejmě z jeho rozhodnutí strach. Kryštof totiž počítá s tím, že v Izraeli časem nastoupí i povinnou vojenskou službu. "Ale chápu, že chce cítit hrdost za svůj národ a obdivuje Izraelce, kteří jsou svoji zemi ochotni bránit. U nás něco takového postrádá a já vlastně také, i když jsem se aktivně účastnila sametové revoluce. Mladým lidem, kteří chtějí odejít, rozumím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám