Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější české puberťačky pobláznily Anglii a rychlostí blesku pronikají do srdcí fanoušků po celém světě. Jak Super.cz informoval, holky neustále pendlují mezi Českem a Anglií, kde sídlí jejich hudební produkce a management, který české krásky posouvá na světové hudební příčky.

Holky se před pár dny vrátily z Londýna, kde několik dnů pracovaly na svém nejnovějším videoklipu, který v nejbližší době čeká světová premiéra. Točilo se několik dnů v lokacích kolem Londýna a dokonce i na letišti, kde pro natáčení klipu musel být přistaven obří letoun Boeing 747 Jumbo Jet. I interiér letadla musel být speciálně upraven pro potřeby 5 Angels. Pro české poměry je šokující cena klipu, která dosáhla téměř částky jeden a půl miliónu korun.

Po koncertu na festivalu v anglickém Readingu, kde kromě 5 Angels vystoupila i světová megastar Jessie J, si holky nestihly ve škole ani přebrat vysvědčení, které jim musely vyzvednout rodiče. Stihly vystoupit na několika koncertech v ČR a SR a znovu musely odletět na natáčení klipu. V současné době holky tráví pár dnů volna, ale již tento víkend vystupují na Slovensku.

"Z toho, že jsme pryč a místo nás jdou do školy rodiče, jsme si dělaly dost legraci. To je trošku komedie. Teď ale vážně, škola je pro nás dost důležitá, rády se vracíme, máme tam spolužáky a spoustu kamarádů. Prostě škola nás baví," tvrdí ovšem Nikola.

A jak se holkám líbilo natáčení klipu? "Tak to jsme opravdu koukaly s otevřenou pusou. Kdo by také ne, když vám na klip přijede asi šest náklaďáků s technikou. Motá se okolo asi 100 lidí, přiletí obří letadlo, obrovský komparz, herci jako třeba letušky, bodyguardi... Tak to je fakt hustý. Ještě když si představíte, že tohle všechno kvůli holkám z Česka," byla nadšená Veronika.

5 Angles teď čekají dva týdny prázdnin, pak už budou zase koncertovat a zamíří i do zahraničí. "Moc nás mrzí že jsme nemohly vystoupit na festivalu v Hyde Parku, kam jsme byly pozvané. Manažer nám řekl, že tam prostě nakonec nebudeme, že nás od srpna čeká těžký program a že prý musíme mít prázdniny. Tak jedeme odpočívat. Vím, že uplyne pár dnů a zase se strašně budeme těšit, až budeme něco dělat," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám