Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Tomáš Hanák vypadá ve svých 56 letech lépe než kdykoli předtím. S nestárnoucím sexappealem a charismatem se mu přezdívá český George Clooney. Posuďte sami, jestli zaslouženě.

"Vím o tom. Dříve se mi říkalo Paul Newman chudých. To mi lichotí. Rád spočinu pohledem na Clooneym, a abych se mu alespoň trochu skutečně přiblížil, uvážu si občas motýlka a nechám ho spuštěného rozvázaného podél smokingu. Tím se přibližuju jeho nejslavnější image, když jde domů z večírku," řekl Super.cz Hanák.

Sám sebe vidí herec hodně sebekriticky. "Zkoušel jsem si jednou měřit charisma. Dal jsem si před sebe překližku a zkoušel, kolik toho charismatu projde. Moje žena stála za tou překližkou a vůbec nic necítila. Tak ono to s tím charismatem nebude tak slavné, usmívá se Hanák, který radši slyší, když ho porovnávají přeci jen s Paulem Newmanem

"Clooney skvělý, Paul Newman pro mě lepší, možná větší osobnost. Se svojí ženou žil celý život. A když se ho ptali, zda nemá někdy chuť na zálet, říkal: ‚Proč bych chodil na jalový hamburger, když mám doma skvěle propečený steak?‘ Takhle složil poklonu své ženě, a to já mám stejné," dodal Hanák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám