Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna plastických operací Jessica Alves (40) vydává komiks, který mapuje její život včetně spletité cesty proměny z muže na ženu. Influencerka a hvězda reality show, která se stylizuje do podoby Barbie, zachytila své životní peripetie na 24 stranách.

„Vždycky jsem chtěla mluvit o své minulosti, ale nyní ve věku 40 let, kdy jsem šťastná, přišel čas na to, abych se podělila o své životní zkušenosti,“ řekla Daily Mailu Jessica, jež podstoupila celkem asi sto operací v hodnotě třiceti milionů korun. V komiksu ukáže i to, jak se cítila, když byla jako muž „uvězněná ve svém těle“.

„Myslím si, že můj příběh pomůže mnoha mladým dospělým a rodičům vypořádat se s genderovou dysforií a porozumět jí a také mým fanouškům, čtenářům i haterům pomůže pochopit, jaký byl můj život, když jsem žila ve špatném těle a nikdo mě nechápal,“ dodala Jessica, která byla dříve mužem Rodrigem.

Dnes už je šťastná jako blecha a často pózuje i jako modelka. Vyniknout nechává především svá možná až zbytečně monstrózní ňadra a pozadí, což se v novém komiksu musí zvláště vyjímat.

Další články

Načítám