Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a finalistka České Miss 2010 Kateřina Votavová předvedla své dokonalé tělíčko v pořádně sexy šatech. Své silikonové trojky předvedla v pořádně bujném dekoltu. A bez podprsenky! Kateřina za poslední rok pořádně zhubla a neuvěřitelně jí to sekne.

"Lékaři mi diagnostikovali alergii na lepek, takže jsem na bezlepkové stravě. Trošku jsem tím zhubla, ale nebylo to cílené. Jen prostě nesmím jíst nic, co obsahuje mouku, což není úplně legrace," prozradila Kateřina.

V Karlových Varech byla sexy modelka hvězdou módní přehlídky Natali Ruden, nedávno nafotila na Kapverdách sérii fotek, které vyjdou v srpnu v pánském časopise Esquire. "Jsem ráda, že mám úspěch, ale modelingu se věnuji už spíše okrajově. Otevřela jsem dva obchody s módou a luxusním prádlem v Českých Budějovicích a v Plzni a chystám i Prahu. Takže se věnuji převážně tomu. Pendluji mezi Prahou, Budějkami, Plzní a Milanem, kde oblečení pro své obchody vybírám," dodala Votavová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám