Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Netrvalo to ani týden, než vyřazená finalistka a favoritka SuperStar Veronika Stýblová promluvila o tom, co se děje v zákulisí soutěže.

Do jejího hledáčku padl Adam Kukačka. Na jeho adresu Veronika poznamenala, že se nechal unést slávou a úspěchem a ze skromného kluka se stal namyšlený samolibý člověk. Když se Adam o této kritice dozvěděl, byl velmi překvapený. "Mrzí mě, že mi to neřekla do očí," nechal se slyšet a bylo znát, že se atmosféra mezi finalisty a odpadlíky poněkud zhoršila.

"Nevím, proč to Verča řekla. Bylo to už zbytečné. Moc dobře ví, že tady jsou všichni pod velkým tlakem a každý má někdy reakce, které by v normálním životě zřejmě neměl. Ale tyto věci by se měly říkat do očí," prozradil člověk ze štábu.

Další zdroj se ale Veroniky Stýblové naopak zastává: "Pravdou je, že Adamovi změnu chování vytýkalo víc finalistů. Říkali mu, že si hraje na chytrého, což ale mělo stejný efekt, jako házení hrachu na zeď. Je dobře, že to řekla naplno, třeba se Kuky chytí za nos."

Ať už se vztahy vyvíjejí jakkoliv, jedno je jisté. Už dnes večer se znovu bude rozhodovat o tom, kdo v SuperStar postoupí do dalšího kola. Finalisté budou tentokrát zpívat písně, které jim vybrali sami televizní diváci. Kromě těchto písní také uslyšíte duety finalistů nebo společnou hymnu Při tobě stát. Speciálním hostem v Rozhodnutí bude Michal Šeps.

Reklama

Další články

Načítám