Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zamyšlený chlapeček na fotce je synem české topmodelky, která si zároveň zahrála i v několika filmech. Jeho maminka je rodačkou z Havířova a svou úspěšnou modelingovou kariéru odstartovala krátce po sametové revoluci, když odcestovala do Paříže, kde záhy získala řadu lukrativních zakázek.

Ozdobila titulní strany známých magazínů a předváděla pro slavné módní návrháře. Stala se také tváří řady prestižních značek. Mimo jiné působila i v Německu a USA.

Manželství s populárním moderátorem jí sice nevyšlo, štěstí však našla o pár let později v náruči syna úspěšného českého skladatele. A právě jemu porodila už dva syny. Mladší klučina se na vás kouká z fotky, už víte, který to je?

Na černobílé první pasové fotografii není nikdo jiný než sedmiměsíční syn modelky Simony Krainové (51) Bruno, kterého má s podnikatelem Karlem Vágnerem.

Bruno se narodil loni 4. října a doma už na něj čekal jeho starší bráška Max (2). Simona Krainová je sice dvojnásobnou maminkou a naplno si užívá rodinné štěstí, ale i tak je pořád úspěšná i na poli modelingu. Momentálně působí jako ředitelka modelingové soutěže Czechoslovak Topmodel a ve svých čtyřiceti letech vypadá úžasně.

V pracovním životě si na nedostatek zakázek nikdy nemusela stěžovat. V soukromí jí ale dlouho nepřálo štěstí. V roce 2004 se provdala za populárního moderátora Bořka Slezáčka, ale manželství se rozpadlo už po necelých dvou letech. Poté randila s charismatickým Turkem Alpem i o dost mladším hokejistou Jiřím Hudlerem. Nakonec našla štěstí až u podnikatele Karla Vágnera, za něhož se vdala roku 2010, když čekala svého prvního syna Maxe. Rodinka se později rozšířila i o roztomilého Bruna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám