Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad všichni slavní herci a herečky mají mezi ‚normálními smrtelníky‘ dvojníky, ale někteří je dokonce najdou i ve svých řadách - jako například Lindsay Lohan (37). Té jako by z oka vypadla o třináct let starší rodačka z italské Florencie Rose McGowan. Především na posledních snímcích z vinařské události Apothic Rose Launch v newyorském Gramercy Park Hotelu, kde se představila jako blondýnka, byla jejich podoba nepřehlédnutelná.

Lindsay není třeba blíž představovat, v médiích jsou její průšvihy a milostné avantýry propírány stále dokola, ale o dnes devětatřicetileté Rose, jež se proslavila v roce 1996 hororem Vřískot, se v poslední době již tolik nepíše. Přitom i její soukromý život stál za to. Tři a půl roku strávila ve vztahu s kontroverzních zpěvákem Marilynem Mansonem, zasnoubená byla také s režisérem Robertem Rodriguezem, s nímž se před svatbou rozešla.

Z filmografie této krásky s uhrančivým pohledem jmenujme například snímky Zkurvená generace, Ďábelská hra nebo její dlouhodobé působení v seriálu Čarodějky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám