Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Gwyneth Paltrow (51) si na premiéru filmu Iron Man 3 oblékla jedny z nejodvážnějších večerních šatů, které jsme na ní kdy viděli. Originálně řešená róba však kladla na nositelku jeden zásadní nárok - zákaz spodního prádla. Gwyneth ale středeční premiéru v hollywoodském El Capitan Theatre zvládala na jedničku a touto skutečností se nejspíš vůbec nezaobírala.

Držitelka Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zamilovaný Shakespeare je v kurzu nejen jako herečka (kromě filmu Iron Man 3 má letos premiéru i španělské drama 33 días, kde hraje s Antoniem Banderasem), ale rovněž se její jméno objevuje v nejrůznějších žebříčcích.

Časopisem People byla například vyhlášena nejkrásnější ženou letošního roku. Tím méně lichotivým je ale jiné prvenství. Čtenáři magazínu Star ji totiž vyhodnotili jako nejotravnější celebritu. Důvodem je její neutuchající poučování veřejnosti o zdravém životním stylu a pravidelném cvičení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám