Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V televizi průběžně opakují sitcom Comeback, kde hraje šestnáctiletého výrostka Lexu. Herci Matoušovi Rumlovi už je ale sedmadvacet, je ženatý a má dokonce dvě děti. "Začal jsem brzy, staršímu Natovi už jsou čtyři,“ prozradil Super.cz.

S Matoušem jsme se setkali na předávání divadelních cen Thálie, kde získal ocenění pro nejlepšího činoherce do třiatřiceti let. "Vím, že mne mají lidé zafixovaného z komediální role Lexy, ale na divadle mám mnohem pestřejší záběr. Ale to, že mne berou jako komika, mi nijak nevadí," míní Matouš, pro kterého je divadlo vedle jeho rodiny největší životní láskou.

"Ale v televizi se snad zase objevím. Natočil jsem roli strašidla v seriálu Mazalové, který by se měl vysílat na podzim v České televizi," upřesnil Ruml, jenž je v angažmá v divadle v Mladé Boleslavi.

A co on a strašení vlastních dětí? A vůbec jejich výchova? "Nestraším ani nevychovávám. Mám pocit, že děti spíš vychovávají mne. Ale to byste se museli zeptat jich," smál se Matouš, jenž je očividně stále zamilován do své drobounké manželky. Na párty po předávání cen se nehnuli jeden od druhého a své ženě dokonce nakládal i nejlepší sousta na talíř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám