Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli zrovna Lisa Rinna rozhodně nepatří mezi herečky, které by měly maskovat nějaké to kilo navíc, ba naopak by jí neuškodilo přibrat, i ona se nechala zlákat hollywoodským hitem, který ani po dvou letech nepřestává být v kurzu. Řeč je o upnutých šatech v několika barevných variacích od návrhářky Stelly McCartney s černými pruhy po stranách, které z každé postavy dovedou vykouzlit ženskost podtrhující, ale i o poznání drobnější siluetu.

Naposledy se tímto mírně klamavým modelem nechala zlákat Lisa Rinna známá především jako Taylor ze seriálu Merlose Place a Billie z nekonečné série Tak jde čas. V pondělí v nich zavítala do newyorských televizních studií stanice NBC, kde se stala hostem v pořadu Today Show.

Rinna sáhla po výrazné červeno-černé variantě, ale tento model bylo možné vidět i na jiných celebritách, a to například v krémovém, oranžovém nebo modrém provedení. Největšího ohlasu se díky těmto jednoduchým, ale o to rafinovanějším šatům talentovaná dcera 'brouka' Paula McCartneyho dočkala v září 2011, kdy si je oblékla Kate Winslet během filmového festivalu v Benátkách. Úspěch v nich ale slavily například i LivTyler, Gloria Estefan, Jane Fonda a mnohé další hvězdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám