Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Linda Bartošová se dozvěděla o nevěře svého přítele Slávka Horáka prostřednictvím paparazzi snímků otištěných v novinách. Není divu, že je Česká Miss World 2012 po této životní zkušenosti otřesená. Modelka z krachu vztahu ale neviní bulvární média, jak někteří jiní. Linda ví, že šlo hlavně o selhání jejího bývalého partnera.

„Nerozešla jsem se kvůli bulváru. Budu si dávat víc pozor obecně,“ říká Linda, která se z nepříjemné situace ponaučila.

Bartošová se už nemůže dočkat, že po korunovaci nových královen krásy na konci měsíce bude pozornost přesměrovaná na někoho jiného. „Jsem ráda ve středu pozornosti, ale ne v tom světle, ve kterém mě ukazují média. Neukazují mě takovou, jaká opravdu jsem. Lidi by mělo zajímat to, co dělám, jaké jsou mé cíle, a ne, co se děje v mém soukromí,“ řekla nám Linda na otevření obchodu známé francouzské dámské konfekce v Novém Smíchově.

Kráska se ale z veřejného života po finále České Miss 2013 jen tak neztratí. Krachem televize Pětka sice přišla o práci v lifestylovém pořadu, ale nyní začíná jako reportérka v TopStaru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám