Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před celým národem z něj udělala šestnácteráka, přesto si dál hraje na nevinnou pannu! Moderátorka zpravodajství televize Nova Michaela Ochotská (39), která minulý týden odhalila svou nejspíš pravou tvář, když na ni vyšlo najevo, že se coby zadaná dáma stýká s tenistou Lukášem Rosolem, asi začala litovat ztráty dobrého bydla. Jak už se nechala slyšet, nevylučuje, že se k bývalému partnerovi Michalu Exnerovi, který jí dal po provalení jejího prý dlouhodobého úletu kopačky, zase vrátí.

„Je to definitivní, rozhodně se k sobě nevrátíme,“ tvrdil sice Super.cz rozčílený Exner, ale jeho přátelé si už tak jistí nejsou. „Míša je hrozný měkkota, zatím té holce odpustil úplně všechno. Sice pořád dokola říká, že na stole není varianta, aby s ní zase byl a vrátili se do starých kolejí, jenže kdo ví, zda znovu nepodlehne. Pořád ji zbožňuje,“ tvrdí přítel Exnera s tím, že Ochotská si svým prohlášením připravuje ornou půdu před frontálním útokem na partnerovy city.

„Bylo by jí líto, kdyby fakt musela vracet všechny dary, nebo kdyby přišla o tak dobře zajištěného partnera. Teď už jen netrpělivě čeká, až konečně vyjdou na světlo fotky, které ji usvědčily z nevěry, aby k nim mohla vymyslet příslušnou báchorku, o co vlastně šlo, a aby tím obměkčila Exnerovo srdce,“ myslí si náš zdroj.

Ochotská veřejně tvrdí, že se s Exnerem rozešli pár dnů před setkáním s Rosolem (ten už Míšu označil veřejně za svou lásku), a tudíž o žádnou nevěru nešlo. To však její bývalý kategoricky popřel. Svou expartnerku chápe, že si nechce kazit pověst, a protože ji má doteď skutečně velmi rád, raději už nic kolem Ochotské nekomentuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám