Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K odvážnému kroku se odhodlala redakce ruského vydání světově proslulého magazínu Vogue. Na titulku březnového čísla otiskli modelku tak, jak ji příroda stvořila. Kráskou na obálce je Nadja Bender z Dánska, která je v současnosti oblíbenou ‚cover girl‘, tedy dívkou na titulní strany časopisů.

Bender má na sobě sice jakousi lehkou pelerínu zavázanou pod krkem, ale pod ní je úplně nahá, což je zřejmé na první pohled díky její odvážné póze s rukama za hlavou.

Ve Vogue není tato 180 centimetrů vysoká a pouhých 50 kilogramů vážící zrzka žádným nováčkem. Už koncem minulého roku vytvořila se slavným fotografem hvězd Mariem Sorrentim set snímků, který se následně objevil v italském vydání.

Portfolio značek a návrhářů, s nimiž spolupracovala, je také obdivuhodné. Najdou se mezi nimi například Gucci, Hugo Boss, Chanel, Louis Vuitton, Versace, Burberry, Fendi a mnohé další.

V dotazníku na sebe tato úspěšná Dánka prozradila, že je jejím vzorem modelka Bianca Balti a nejoblíbenějším návrhářem Diane von Furstenberg. Místem, které by chtěla navštívit, je pak Petrohrad v zimě, kdy je podle ní určitě nejkrásnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám