Hlavní obsah
Článek

Sotva se veřejně profláklo, že Michaela Ochotská (39) zčistajasna dostala kopačky kvůli své nevěře s tenistou Lukášem Rosolem (zatímco moderátorka ze sebe dělá světici a tvrdí, že vztah s Michalem Exnerem skončil již dříve), došlo na další kolo porozchodového klání. „Exner Míšu vyzval, ať mu okamžitě vrátí všechny drahé dárky, které jí dal. Odmítla,“ svěřil se Super.cz přítel páru.

Michal Exner měl asi poslední dvě noci bezesné. Dnes se pravděpodobně musí cítit jako největší paroháč v republice, a to přitom národ ještě neviděl snímky, které nafotili paparazzi při schůzce Ochotské s Rosolem, o jejichž možném románku Super.cz psal před časem jako první. Právě ty stály za Exnerovým rozhodnutím dát milence okamžité vale.

„V afektu Míšu vyzval, ať mu okamžitě vrátí všechny dárky, nebo že by byl radši, kdyby je dala na charitu, než aby si je po tom, co z něj takhle veřejně udělala vola, nechala,“ dozvěděli jsme se od známého obou bývalých partnerů. Mělo prý jít o luxusní hodinky a další drahé dárky.

Ochotská zásadně už nic nekomentuje, vyjádří se prý až později. Třeba se dozvíme něco o tom, že vstupuje do klášterní školy. Nebo tenisové?

Ani Exner nechtěl naše informace komentovat. „K tomuhle tématu není co víc říct. Měl jsem ji hodně rád a mám ji rád i teď. Žádným způsobem jí nechci ubližovat a házet na ni nějakou špínu,“ řekl nám podváděný muž, kterému teď asi vážně není moc do zpěvu.

Reklama

Další články

Načítám