Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O jedné z nejbohatších žen světa, vévodkyni z Alby Cayetany Fitz-James Stuart (86) se minulý rok psalo s ohledem na její vdavky s o 25 let mladším partnerem Alfonsem Diezem. Dáma v letech to na své svatbě pořádně roztočila a v tanci nebyla k zastavení. Vévodkyně, která se pyšní nejvíce šlechtickými tituly na světě, je na svůj věk velice čiperná a rozhodně se nezalekne ani nošení dvoudílných plavek. A proč na sebe neupozornit rovnou květinovým vzorem?

Cayetana Fitz-James Stuart si nyní užívá koupání v moři a odpočinku na ostrově Formentera nejen se svým chotěm, ale také s přáteli.

Šlechtična si však svazkem s úředníkem sociální správy Alfonsem Diezem znepřátelila kus rodiny. Důvodem není nic jiného než majetek. Jejích šest dětí z předešlého manželství se obává, že by značná část jejího jmění připadla jejímu současnému choti, který je již třetím v pořadí. Vévodkyně z Alby předtím dvakrát ovdověla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám