Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro tentokrát nechala vévodkyně Kate (42) manžela doma a na slavnostní recepci ke kampani Great podporované britskou vládou, jež se vztahuje k právě probíhající olympiádě v Londýně, se setkala i s premiérem Davidem Cameronem (45). Kate si výjimečně nechala udělat drdol a o to více vynikly její zajímavě střižené šaty od britské návrhářky původem ze Srbska Roksandy Ilincic.

Není to přitom poprvé, co si Catherine oblékla šaty od této mladé nadějné designérky, která navrhuje rovněž pro značku Debenhams. Minulý rok se v jejím modelu objevila v rámci královské cesty po USA v Los Angeles.

Princezna dorazila na akci v budově londýnské Royal Academy of Arts ve světle šedých šatech a prošla se po červeném koberci až k britskému premiérovi Davidu Cameronovi, který ji srdečně uvítal. Oba se přitom na oficiální akci setkali tváří v tvář poprvé. Cameron Catherine mimo jiné vyprávěl, jak báječně si nedávno s jejím manželem užil slavnostní zahajovací ceremoniál Olympijských her v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám