Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po celoročním zápřahu, který vyvrcholil na karlovarském festivalu, moderátorka Gabriela Partyšová (45) konečně odpočívá s rodinou. Se synem Kristiánem a manželem Pepou odletěla do floridského Naples, kde stráví celé tři týdny a Super.cz poslala fotografie, jak si volna užívá.

"Užívám si Kristiánka a Pepy a makám na sobě. Denně vstávám za ranního kuropění a běhám po pláži a u nás v komunitě. Při běhu poslouchám U2 a Macy Gray, taky písničky z muzikálu Les Misérables. Při běhání mě vždycky napadají nejlepší věci," tvrdí Gábina.

"Sice přemýšlím, čím od září okořenit TopStar magazín, ale opravdu se věnuju hlavně rodině. Kristiánek si v hračkářství koupil dokonce pouta, aby mě tady měl celé tři týdny jen pro sebe, tak občas chodím po pláži spoutaná," směje se moderátorka.

"Hodně jsem poslední rok pracovala, tak je šťastný, že nemusím točit, moderovat a užíváme si

sebe navzájem. S Pepou jsem tady po dlouhé době mohla u jeho vína a mojí vodky probrat konečně jeho milostné eskapády a popovídat mu o zážitcích, které jsem prožila při natáčení s Jirkou Menzelem v jeho filmu Sukničkáři, kde mám menší roli Bílé labutě," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám