Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) se konečně přestěhuje z bytečku na pražském Staroměstském náměstí do vlastního domu, který dostavuje v obci Buštěhrad. "V červnu už bychom měli bydlet," prozradila Super.cz herečka, která je už čtyři měsíce rozvedená s hudebním magnátem Viktorem Mrázem (57).

Nový domov bude sdílet s dcerou Márinkou a samozřejmě i s novým partnerem Jiřím Herdou. I když ještě nebydlí, už začala shromažďovat zařízení a také doplňky, jimiž si chce dům vyzdobit. "Strašně mě to baví, jsem nadšená z každého ručníčku nebo mističky, kterou si koupím," svěřila Super.cz Mahulena, kterou jsme zastihli v obchodě s nábytkem v Čestlicích, odkud si odnesla drobnosti za pětadvacet tisíc korun a ještě se sem chce vrátit pro gauč, na němž jí prý bylo pohodlněji než na tom, na kterém polehávala v pořadu TopStar.

V designovém obchodě se setkala i s jinou majitelkou domu, spisovatelkou Bárou Nesvadbovou (49). Tu ale nechaly roztomilé drobnůstky chladnou. "Já teď řeším novou omítku, kterou mi tak tak zaplatí moje knížky, které se naštěstí dobře prodávají," přiznala Bára, která dává dohromady vilu, kterou si před časem koupila v obci Měchenice.

Obě slavné maminky doprovázely dcerky, které se v obchodě, kde pro ně připravili i velikonoční menu, pořádně vyřádily.

Reklama

Další články

Načítám