Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Smysl pro tumor sice pojednává o smutném tématu rakoviny, je ale pojat tak, že se najde prostor i pro humorné scény.

A to i v případě, kdy se kromě tématu vážné nemoci řeší například manželská krize rodičů hlavního hrdiny Mirka (Pavel Řezníček) a Jarky (Tereza Brodská).

„Vyprávíme i příběhy rodiny a kamarádů, které diagnóza hlavního hrdiny zásadně ovlivní, a dokonce na ně působí jako katalyzátor. Neřešené problémy vybublají na povrch, dobré vztahy se potvrzují, ty povrchní mizí. Mimochodem, právě příběhová linka rodičů se nejvíc blíží k té komedii, ačkoli řeší manželskou i osobní krizi. Všechny zúčastněné tahle zkušenost výrazně posune k lepšímu,“ řekla Novinkám režisérka Tereza Kopáčová.

A právě Tereza Brodská (55) se v seriálu pustila i do natáčení odvážných scén. Doma jí to nefunguje, a tak se celkem snadno zamiluje do mladšího fotografa Davida (Petr Vaněk), s nímž si střihne žhavou milostnou scénu, kdy na obrazovkách po letech ukázala i ňadra.

V posledním díle se zase před mladším milencem snaží předvádět v odvážných šatech se značně hlubokým výstřihem, na který nevěřícně zírá i její seriálová dcera Zuzana (Natálie Řehořová).

Odvážné scény před kamerou nejsou pro zkušenou herečku žádný problém, byť se na obrazovkách svlékla naposledy v roce 1999, a to ve filmu Dvojrole.

Reklama

Další články

Načítám