Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Survivor nedávno dobrovolně opustil hasič Filip Křížek. Za jeho odchodem nestály zdravotní problémy, ale práce a bydlení, o které by jinak zřejmě přišel.

„Když jsem odjížděl do Survivoru, tak jsem jako hasič dostal byt a v práci jsem nedostal volno, které bych potřeboval. Takže bylo na mně, jestli si uchovám tu práci a jistotu bydlení pro sebe, přítelkyni a syna, nebo jsem mohl zkusit vyhrát Survivor. Mám raději jistotu a nechtěl jsem si hrát s tím, že ztratím všechno, a pak bych klidně neměl nic. To byl jeden z důvodů. Kdybych se nevrátil, tak bych mohl v Česku přijít o hodně věcí,“ svěřil se Filip Super.cz i s informací, že si z Dominikánské republiky přivezl suvenýr ve formě půlky individuální imunity, což nakrklo nejen diváky, ale také hráče na ostrově.

Právě Bandurkovi totiž Filip napověděl, kde imunitu najde. Avšak šlo o lež, což Bandurka během zbytečného hledání velmi vytočilo. „P*če, to je úplný p*čus,“ zanadával si, když odhalil, že Filip nedodržel své slovo.

„Byl jsem trochu naštvaný, když jsem šel na to místo, kde imunita měla být. Opravdu jsem počítal s tím, že dodrží svoje slovo chlapa, hasiče, a nevím, jaké další blbosti říkal,“ řekl Bandurko, který o své situaci ještě povyprávěl Veronice.

„Imunita je teď pravděpodobně někde nad námi a letí do náruče Filipova syna, nedělám si srandu. Nechtěl jsem to moc řešit, nechtěl jsem z něj dělat až takového d*bila. Ale ještě včera na mě vyběhl a řekl, že doufá, že až Survivor skončí, tak se budeme v Česku bavit. Nechápal jsem, proč by ne,“ řekl s tím, že se Filip nechal namotat na lsti dalších hráčů a dle Bandurka vůbec nevěděl, co se na ostrově dělo a jaké aliance fungovaly.

„Ten hlupáček naivní je v takové p*deli, tak má svoji hlavu ve vlastní ři*i, že ani na metr neviděl, co se tady děje. Měl tak vystřelené ego, že jsem se bál, že i v závěrečné řeči prozradí všechny finty,“ dodal rozhořčený Bandurko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám