Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Survivor se řešila nevěra. Bývalá účastnice Rachel Karnižová nám nedávno prozradila, že šlo o někoho z kmene Lovců. „Jeden z nich má doma partnera a pravděpodobně by to rozbilo jejich vztah. Každopádně, když jsem byla na ostrově a viděla jsem, že se takhle chová někdo, kdo je ve vztahu, tak to nepovažuji za věrnost. I když nám tvrdili, že spolu nic neměli,“ řekla v pořadu Superchat, kde jsme vyzpovídali dalšího hráče, konkrétně hasiče Filipa Křížka.

Filip nám dokonce prozradil, že se setkal s názory, že to byl právě on, kdo měl mít na ostrově nějaké pletky. Opak je ale pravdou. „My víme, kdo to byl. V komentářích jsem dokonce četl, že jsem měl něco s Kristýnou. Pak mi volal známý, že jsem měl něco s Nikolou. Smál jsem se tomu a lidem to nevyvrátím, ale já jsem tam s nikým nic neměl a myslím si, že tam nikdo s nikým nic neměl,“ svěřil se Filip s tím, že rozhodně neviděl nic, co by připomínalo intimní styk.

„I když vím, o kom Rachel mluvila, nechci říkat, o koho šlo. Buď si to řeknou oni sami, nebo ne. Zasahovat do toho nebudu. Podle mě je to jejich věc a já osobně jsem neviděl víc, než že se objímali. Lidi vymýšlejí, že tam někdo s někým spal, což si myslím, že je absolutně nereálné,“ podotkl hasič i s vtipnou vzpomínkou na ostrov.

„S kluky jsme ráno seděli, dělali klasickou potřebu, kterou musíš udělat, a z dálky vidíš, že se jdou holky nahé vykoupat do moře. Když to řeknu blbě, tak v Česku se za tím asi otočíš, ale tam jsme jen řešili, co si dáme k obědu. Kdybych si měl vybrat mezi sexem a jídlem, tak si vždycky vezmu jídlo. Vůbec jsem na to neměl pomyšlení a na tom ostrově to ani není věc, na kterou chceš myslet,“ dodal s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám